Ledige lejemål lige ved Langebro

Velkommen til Weidekampsgade 12-16, en moderne kontorejendom hvor vi kan tilpasse indretningen til jeres behov.

Vi er i øjeblikket ved at opgradere fællesarealerne i stuen med flere fællesfaciliteter, og lige nu tilbyder vi følgende lejemål, hvor det er muligt at flytte ind hurtigt:

 

Højt kvalitetsniveau tæt på alt

Leder I efter et lejemål med højt facilitets- og serviceniveau samt central placering i City? Så er denne ejendom et oplagt valg. Den ligger lige ved Amager Boulevard tæt på Langebro, metro, busser og tog. Ejendommen blev opført i 2008, består af 5 etager samt en parkeringskælder med i alt 173 pladser og er på 27.075 m². Her er tænkt på stor fleksibilitet og med mulighed for både enhver form for indretning. Den fremstår i dag topmoderne og i meget høj kvalitet, og er kendetegnet ved de flotte, store vinduespartier, som giver et godt lysindfald.

Tagterrasse Weidekampsgade


Et af ejendommens kendetegn er de todelte vinduesfacader med solafskærmning i midten. I forhold til indeklima kan hver enkelt medarbejder justere ventilationen lokalt via sin PC, hvor man også kan justere solafskærmning, temperatur og lyset i den zone, man sidder i.

Et andet markant træk er vandbassinet foran ejendommen, der sammen med bassinerne i naboejendommene giver området et helt særligt præg.

Ejendommen har adgang til fælles tagterrasse på 3. sal, som overdækker atrierne i stueetagen. Det tre etagers høje atrium med en markant ovenlyskonstruktion, sikrer en lys og indbydende atmosfære for de omkringliggende kontorarealer. På de tre øverste etager er der desuden udsigt ud mod Stadsgraven, forpladsen og Weidekampsgade.

Udover p-pladser i parkeringskælderen er der adgang til cykelparkering og omklædningsfaciliteter.

Kontaktperson

_42P2860

Stig Fermi-Erichsen

Markeds- og ejendomschef

Tel: (+45) 28 44 26 61

Send email

Indgangsparti_Weidekampsgade_12-16.jpeg
Visualisering af visionerne for et nyt indgangsparti
Ledigt lokale Weidekampsgade 14.jpg
Lejemål fra 1.503 m²
View5_Weidekampsgade_Atrium_V1.jpeg
Vision for opgradering af atrium