Tæt på offentlig transport
173
p-pladser
i parkeringskælder
DNGB-certificering
SØLV
DNGB
certificering
Tæt på shopping
50
meter
til bus og 500 til metro

Cityejendom med ledige lejemål

Denne ejendom er fra 2008 og fremstår i dag topmoderne og i meget høj kvalitet, og er kendetegnet ved de flotte, store vinduespartier, som giver et godt lysindfald. 

Ejendommen består af 5 etager samt en parkeringskælder, hvor der i alt er 173 pladser. De 27.075 m² er centralt placeret lige ved Amager Boulevard. Ejendommen blev opført med tanke på stor fleksibilitet og med mulighed for både enhver form for indretning.

Et af kendetegnene er de todelte vinduesfacader med solafskærmning i midten. I forhold til indeklima kan hver enkelt medarbejder justere ventilationen lokalt via sin PC, hvor man også kan justere solafskærmning, temperatur og lyset i den zone, man sidder i.

Et andet markant træk er vandbassinet foran ejendommen, der sammen med bassinerne i naboejendommene giver området et helt særligt præg.

Ejendommen har adgang til fælles tagterrasse på 3. sal, som overdækker atrierne i stueetagen. Det tre etagers høje atrium med en markant ovenlyskonstruktion, sikrer en lys og indbydende atmosfære for de omkringliggende kontorarealer. På de tre øverste etager er der desuden udsigt ud mod Stadsgraven, forpladsen og Weidekampsgade.

Udover p-pladser i parkeringskælderen er der adgang til cykelparkering og omklædningsfaciliteter.

Ledige lejemål

I ejendommen kan vi tilpasse indretningen til jeres behov. Lige nu tilbyder følgende lejemål, hvor det er muligt at flytte ind hurtigt:

  • 2.060 m² lejemål på 1. sal
  • 1.503 m² lejemål på 2. sal
  • 912 m² lejemål på 3. sal
  • 734 m² lejemål på 3. sal
  • 835 m² lejemål på 3. sal
  • Samlet 2482 m² lejemål på 3. sal

Kontaktperson

Kasper Bryld

Kasper Bryld

UDLEJNINGSCHEF

Tel: (+45) 24 88 44 54

Send email