KLP overtager Emil Christian Hansen Hus

KLP Ejendomme har d. 8. april overtaget kontorbygningen Emil Christian Hansen Hus i Carlsberg Byen. Det er nu lidt over 2 år siden KLP indgik en aftale med udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S om køb af den 20.000 kvm kontorbygning. Projektet er udført til aftalt pris, tid og kvalitet og bygningens lejer Visma er allerede flyttet ind i de nye faciliteter.

Ejendommen, der kan rumme cirka 1.100 arbejdspladser, ligger centralt i Carlsberg Byen med metro- og togstationen inden for gåafstand. Bygningen er DGNB miljøcertificeret til standarden "Guld" og har 5 kontoretager plus en kælder.

KLP Ejendommes administrerende direktør, Søren Risager-Hansen er glad for ejendommen.

”Vi ser frem til et mangeårigt samarbejde med VISMA, og glæder os over at overtage en ejendom der er i overensstemmelse med vores ønske om fleksible og effektive ejendomme, der kan opdeles til flere brugere, høj teknisk ydeevne og kapacitet, certificeret bæredygtighed og beliggenhed ved kollektive trafikknudepunkter.”

”Samtidig matcher Carlsberg Byen vores overordnede strategi om at være til stede i de vigtigste byudviklingsområder i København, dvs. også Ørestad, Nordhavn og Sydhavn, fordi vi forventer at disse områder vil tage en stadig større andel af det fremtidige kontorudlejningsmarked”, forklarer Søren Risager-Hansen.

KLPs norske ejer KLP Eiendom har nu samlet investeret 11 mia. NOK i 10 ejendomme i Danmark, herunder det kommende HUBNORDIC-projekt på Kay Fiskers Plads. Administrerende direktør i KLP Eiendom Gunnar Gjørtz lægger vægt på den styrkede position.

”Vi er meget glade for at få en spændende og attraktiv tilføjelse til vores danske portefølje. Med denne investering og afslutningen af ​​vores eget udviklingsprojekt på Kay Fiskers Plads i Ørestad, der har Grand Opening til september, har vores danske portefølje nået en kritisk størrelse, der vil styrke vores position som en attraktiv udlejer i Danmark yderligere.”

 

Aktørerne bag Emil Christian Hansen Hus

Ejendommen er skabt i et samarbejde mellem bygherren Carlsberg Byen P/S, ejer KLP Ejendomme, lejer Visma, hovedentreprenør Arpe & Kjeldsholm, arkitekt Danielsen Architecture, landskabsarkitekter Schönherr Landskabsarkitekter, Rambøll som ingeniører og Kuben Management som bygherrerådgiver.