Vi er stolte over at have indgået en lejeaftale med Nordic Sugar A/S, som flytter ind i vores full-service ejendom på Arne Jacobsens Allé 13 i Ørestad.

Nordic Sugar er en del af den tidligere hæderkronede danske virksomhed ”De Danske Sukkerfabrikker”, som blev grundlagt af C.F. Tietgen i 1872 og siden 2009 har været en del af den tyske koncern Nordzucker, der beskæftiger ca. 3.200 medarbejdere på 18 lokationer i europæiske lande og Baltikum.

Vi har dermed flyttet endnu en virksomhed med international bevågenhed til Ørestad, både til gavn for vores nuværende forretning, men også til gavn for vores markedsføring over for andre internationale koncerner.

Kontoret på ca. 1.600 m² i Ørestad kommer til at udgøre det danske hovedkontor og bemandes med ca. 80 medarbejdere. Virksomheden har også produktionsanlæg i Nakskov og Nykøbing.

Nordic Sugar har i deres valg af lejemål lagt vægt på lejemålets effektivitet og indretningsfleksibilitet samt ikke mindst ejendommens mange faciliteter og servicetilbud.

Vi ser frem til at indlede et godt og stabilt samarbejde med Nordic Sugar i mange år frem.

Nyt-fuldautomatisk-anlæg-på-Nordic-Sugar.png
NordicSugar er en del af tyske Nordzucker, der har 3200 medarbejdere på 18 lokationer i europæiske lande.