Efter mange år i Bagsværd, Lyngby og senest Søborg rykker NNIT nu til det centrale København, nærmere bestemt Weidekampsgade 14 som er ejet og driftet af KLP Ejendomme. Med flytningen ønsker NNIT at være tættere på kunder og internationale kollegaer.

NNIT flytter til Weidekampsgade 14

NNIT beskriver selv flytningen af deres hovedkvarter som et logisk skridt på deres strategiske rejse mod at blive den bedst mulige digitaliseringspartner for deres kunder og samtidig blive den foretrukne arbejdsgiver. CEO Pär Fors udtaler:

- I dag er NNIT en ny virksomhed: Som IT-konsulenthus har vi en stærkere kerne af mennesker, og vi er mere internationale med vores stærke tilstedeværelse i Europa, Asien og USA. Med vores nye hovedkvarter i centrum af København vil vi være bedre forbundet, hvilket bringer os tættere på vores kunder og partnere og giver os mulighed for at samarbejde tættere i et mere indbydende og åbent kontormiljø. Vi er meget spændte og kan ikke vente med at flytte ind i vores nye hjem.

Islands Brygge har en central placering I forhold til transport og hoteller, så internationale kollegaer nemt kan komme til hovedkvarteret. Samtidig kan NNITs medarbejdere, kunder og partnere se frem til at mødes i et fysisk miljø, der udtrykker, hvem virksomheden er og ønsker at være.

Medarbejderkomfort bliver stadig vigtigere

Hos KLP Ejendomme er man naturligvis også glad

- Siden vi overtog ejendommen sidst i 2019, har vi investeret kraftigt i nye fællesarealer, både en tagterrasse og de fælles områder i stueetagen med mødelokaler, kantine og det store flotte atrium, fortæller Stig Fermi-Erichsen, markeds- og udlejningschef i KLP Ejendomme. Han glæder sig over at få en innovativ lejer som NNIT ind, og over at ejendommen nu er fuldt udlejet. – Ejendommen er på 27.075 m², og når NNIT flytter ind på de sidste 6000 m², kan vi for alvor udfolde ejendommens potentiale, og det ser vi meget frem til. Det har været en rigtig fin proces med NNIT, deres rådgiver Lau Melchiorsen og Cushman & Wakefield | RED, hvor vi sammen har kunne skabe de rammer, som NNIT efterspørger til deres fremtidige hovedkvarter. Der er ingen tvivl om, at det i dag skal være en større oplevelse at gå på arbejde, den efterspørgsel har vi også i vores øvrige ejendomme.

Senior Associate Oliver Hansen fra CW-Red takker også alle parter for en god og konstruktiv proces. - Vi oplever, at flere virksomheder i dag har stort fokus på beliggenhed, bæredygtighedscertificeringer, fællesfaciliteter og muligheden for at skabe inspirerende rammer for medarbejdere og kunder. NNIT fik hurtigt identificeret ejendommen, og de nævnte parametre har været væsentlige for virksomhedens beslutning om at rykke ind på Weidekampsgade 12-16.