KLP Ejendomme A/S har indgået aftale med udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S om at købe kontorejendommen Emil Christian Hansen Hus, som er under opførelse. Når ejendommen står færdig primo 2021, flytter it-virksomheden Visma ind som lejer på en lang kontrakt. Ejendommen har 5 etager med ca. 16.000 m² kontor samt 3.700 m² kælder.

Central beliggenhed

Administrerende direktør i KLP Ejendomme A/S, Søren Risager-Hansen, er begejstret for den nye investering.
- Vi glæder os til også at blive en del af det nye erhvervsmiljø i Carlsberg Byen, og med vores ejendomme i Sydhavn, Nordhavn og Ørestad er vi nu repræsenteret i de fire mest attraktive vækstcentre i hovedstadsområdet. Samtidig ser vi frem til at arbejde sammen med Visma, for vi tror, at it-segmentet fortsat vil vokse i København.
Han lægger desuden vægt på, at der har været en konstruktiv dialog og et godt match med Carlsberg Byen P/S, der i hele forløbet har været en yderst kompetent sælger med professionel organisation. Hos sælger deler administrerende direktør, Jens Nyhus, også den glæde.
- Vi er utroligt glade for aftalen med KLP, som vi har været i løbende dialog med. KLP har sat sig godt ind i kulturen, historien og ånden i Carlsberg Byen, og de deler vores vision for udviklingen af området. Samtidigt har de vist sig som en særdeles seriøs og professionel samarbejdspartner, som vi ser frem til få ombord i Carlsberg Byen.


Står klar samtidig med Kay Fiskers Plads

Selve ejendommen er udviklet af Carlsberg Byen, som også står for opførelsen og er tegnet af Danielsen Architecture. Ejendommen vil blive bygget over de næste 2 år, og står færdig til overtagelse og
indflytning primo 2021, hvor KLP Ejendomme samtidig åbner deres store flerbrugerejendom på Kay Fiskers Plads i Ørestad med mere end 50.000 m fleksibelt og serviceret kontor til udlejning for flere
brugere.
Hos KLP Ejendommes norske ejere KLP Eiendom er det også en stor dag for administrerende direktør Gunnar Gjørtz.
- Med dette køb har vi sikret os en moderne og fleksibel kontorejendom i København på en beliggenhed, som udvikler sig til at blive et centralt og attraktivt nærmiljø. Vi glæder os til at åbne dørene for Visma i 2021.

CBY.ECHansenHus.INT.vinkel06_rev.jpg