Skrevet av: Jacob Vendelboe Hagensen

Med to centrale placeringer i Ørestad City og en tredje på vej føler KLP et ansvar for at bidrage til byens rum og liv. Derfor åbner vi nu Cafè Nabo i HUB2 i krydset mellem Arne Jacobsens Allé og Ørestads Boulevard.

Cafeen vil både være et tilbud til vores lejere, byens brugere og beboere. KLPs lejere har allerede nydt godt af den hen over sommeren, og d. 26. august åbner cafeen så for alle.

”Vi er en del af byen, og har været her siden, den blev grundlagt”, forklarer Christina Thorsaa, ejendomschef hos KLP.

”Ørestad City har savnet noget caféliv i gadeplan, og derfor åbner vi nu op, så der sker lidt mere. Café Nabo er central i vores HUBNORDIC-strategi, hvor vi vil gøre arbejdslivet nemmere og være en naturlig del af byen. Her kan vi prøve forskellige koncepter af, aflæse behovene i området, så på den måde bliver cafeen vores generalprøve på alle de tilbud, vi kan præsentere i 2021 på Kay Fiskers Plads.”

 

Hele områdets nabo

Navnet er Café Nabo, og det er der en klar hensigt med.

”Café Nabo er din imødekommende og gæstfrie nabo, hvor du går ned og får en god kaffesludder og lidt godt at spise. Vores fornemmeste opgave er at servere mad og drikke af høj kvalitet og at stå til rådighed for lokalområdet”, forklarer Rasmus Pors, partner i Madkastellet, der driver cafeen for KLP. På menukortet er der bl.a. baristakaffe, sprøde paniner, snacks, Hansen Is og række lækre kager fra egen konditor. Der vil være morgenmadsmenu, som i weekenden kan sammensættes til brunch for de lokale, og på sigt kan alle bestille aftensmad-to-go.

Cafeen vil også gerne være din nabo, så i bedste nabostil kan du kan også bytte bøger, låne en kop sukker og lægge nøglen til dine Airbnb-gæster i cafeens sikre ShareBoxe. Her er tid til brætspil og avis, og mangler du en værtindegave, vil der være hylder med lækre specialiteter lige fra vine og specialøl til chokolade, honning og meget mere.

 

Indrettet til åbenhed

KLP har haft Danielsen Spaceplanning til at stå for indretningen, der skal kunne tjene flere formål. «Vi har indrettet, så der både er pladser til den hurtige kaffe, avislæsning, sofahygge og langborde til spil og spisning», forklarer Christina Thorsaa. Flere af bordene har fx udtag, så man kan sidde og arbejde, hvis man har lyst til det. Hun fortæller, at cafeen allerede har haft åbent et stykke tid for KLPs lejere, og de har taget godt i mod både udbuddet og indretningen.

Ambitionen er, at alle folk kan mødes her, og gode ideer modtages gerne. ”Vi vil skabe et mødested, der er en del af byrummet, så vi er lydhøre overfor, hvad Ørestads beboere, gæster og foreningsliv har brug for. Er det musik quiz, backgammonturneringer, vinsmagning eller noget helt andet, så kom forbi, og lad os høre. Vi glæder os til at slå dørene op og byde alle vores naboer indenfor,” siger Rasmus Pors.

Café Nabo vil have åbent mandag-fredag kl. 7.30-17.30 samt kl. 9.00-16.00 i weekenderne. Du kan se mere på cafenabo.dk.

Cafe Nabo sol ved kanalen.JPG
Cafe Nabo velkommen.jpg
Cafe Nabo arbejde og kaffe.jpg