Tæt på offentlig transport
400
p-pladser
i egen parkeringskælder

Domicilejendom

Alle erhvervslokaler i Weidekampsgade 6 er udlejet.

Denne ejendom fra 2005 er tegnet som det nye hovedkvarter for Deloitte af de anerkendte danske arkitekter 3XN. Domicilet har 6 etager, primært til kontorformål, en øverste etage med en tagterrasse og to kældergulve, hvor der fortrinsvis er parkering - 400 pladser - men også forskellige personalefaciliteter som fitnessrum, omklædningsrum, kælderbar samt arkiver / lagerplads.

Med sine med ca. 28.300 m² attraktivt kontormiljø centreret omkring et internt atrium som en del af det unikke ved bygningens design har ejendommen en af landets største åbne kontorblokke. Det lette og strålende atrium er forbundet via adskillige catwalks og trapper, oplyst i stadigt skiftende farvesekvenser. Individuelle dæk er fremhævet af vandrette træforklædningsplader.

Stort set alle kontorområder er anlagt som åbne kontorer, men der er også flere bagkontorområder
såsom studieceller og mødelokaler på alle etager, alle med materialer i topkvalitet. Desuden er der udover de førnævnte ekstraordinære faciliteter lounge / café-områder og et smukt, 160-sæders auditorium med læderbeklædte vægge.

Den øverste etage bruges til mødefaciliteter og tekniske installationer, og der er adgang til en unik cirkulær tagterrasse. Med en bygningsfacade lavet af dobbeltglaselementer drager ejendommen fordel af naturligt tilstrømning af dagslys og ventilation, mens de automatiske solgardiner er sikkert gemt væk. Eksternt bruges de lige bygningslinjer af fuld-etage fordybninger med det formål at åbne ejendommen og gøre den mere indbydende.

Kontaktperson

Portrætfoto af Stig Fermig Eriksen hos KLP Ejendomme i Købehavn i Ørestaden af fotograf Billedkomponisten

Stig Fermi-Erichsen

Markeds- og ejendomschef

Tel: (+45) 28 44 26 61

Send email