DNGB-certificering
GULD
DNGB
certificering

Nyt byggeri i Carlsberg Byen

Alle erhvervslokaler i Emil Christian Hansen Hus er udlejet.

Emil Christian Hansen Hus kommer til at ligge centralt på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej, som en del af Carlsberg Byen - det nye, sprudlende bykvarter - og livet på det gamle Vesterbro.

Ejendommen er et byggeri, hvor arkitekterne har haft fremtidens arbejdsformer som fleksibilitet, transparens og videndeling som udgangspunkt for kontorhusets udformning. Den moderne kontorejendom består af i alt 16.500 m² og har flere spændende muligheder

  • Der er plads til op til 900 medarbejdere i åbne, lyse kontorlokaler.
  • Medarbejderne forkæles med  både parkeringskælder, personalerestaurant, gårdhaver, tagterrasser og kaffebar. Det inviterer til et levende arbejdsmiljø med glade medarbejdere, der også vil opleve bylivet lige uden for husets døre.
  • Forventet indflytning: 4 kvartal 2020.

Med Carlsberg St., Enghave Plads Metro (2019) og parkeringskælder er E.C. Hansen Hus nem at komme til - uanset om du parkerer bilen i den store parkeringskælder, foretrækker det offentlige eller kommer frem på cykel. Samtidig kan frokostpauserne nydes i de grønne områder eller på Købkes Plads lige om hjørnet.
Med Gærtorvet og Ny Carlsberg Vej lige udenfor døren betyder det samtidig et pulserende byliv tæt på det hele, pakket ind i Carlsberg Byens historiske rammer.

Kontaktperson

Portrætfoto af Stig Fermig Eriksen hos KLP Ejendomme i Købehavn i Ørestaden af fotograf Billedkomponisten

Stig Fermi-Erichsen

Markeds- og ejendomschef

Tel: (+45) 28 44 26 61

Send email