Nyd 2.060 m² på 1. sal lige ved Langebro og Amager Boulevard 

Her kan I dagligt nyde udsigten over Christianhavns Volde fra 1. sal - eller gå op på tagterassen. De 2.060 km² ligger ved det attraktive og hyggelige område omkring Islands Brygges havnepromenade og er således både tæt på caféer, vand, metro og City. 

Ejendommen er fra 2008 og er opført med tanke på stor fleksibilitet og fremstår topmoderne og i meget høj kvalitet. Her er der absolut ikke sparet på noget, og nu investerer vi yderligere i fællearealerne i stueetagen. 

Ledigt lokale Weidekampsgade 14


Selve lejemålet er ligeledes indrettet med materialer af en meget høj kvalitet, og de store vinduespartier giver et godt lysindfald. Lejemålene er primært indrettet med storrumskontorer. Desuden findes der afdelinger med flere cellekontorer og mødelokaler.
Derudover er der i ejendommen ventilation, køl, akustiklofter, glasvægge og flotte køkkennicher. 

Der vil desuden være adgang til fælles kantine baseret på catering samt cykelparkering og omklædningsfaciliteter i kælderen.

Hvordan vil I arbejde?

Vi tilbyder at udvikle den endelige indretning i samarbejde med jer, så den passer præcis til jeres behov. Herunder har vi som inspiration et eksempel med blandt andet 104 kontorpladser samt lounges, møderum og break out-områder. Kontakt os gerne, så vi kan konkretisere de mange muligheder for jeres nye indretning.

Kontaktperson

_42P2860

Stig Fermi-Erichsen

Markeds- og ejendomschef

Tel: (+45) 28 44 26 61

Send email

Testfit WKG 1 sal.png