Kontoret er under forandring med nye behov og muligheder. Det giver virksomheder chancen for at øge produktivitet samt tiltrække og fastholde attraktive medarbejdere.

Ready to rethink ´business as usual´?

Med HUBNORDIC sætter vi fokus på kontoret som platform for virksomhedens kultur og produktivitet. I takt med at stadig flere arbejder fleksibelt og hjemmefra, stiger behovet for sammenhængskraft. En lære af lockdown var, at nogle opgaver kan løses hjemmefra, men innovationen kommer hurtigt på overarbejde. Den trives bedst i fællesskaber lige som beslutningsdygtigheden. Så kontoret skal måske i højere grad indrettes til netop at understøtte dette? Til at kunne mødes socialt i fælles fysiske rum og digitalt via mindre set-up og tekniske faciliteter.

Samtidig er kampen om de bedste kompetencer intensiveret. Her er et attraktivt kontor med til at tiltrække og fastholde medarbejdere, der kan se, hvordan faciliteter, services, beliggenhed osv. kan give dem et bedre liv og arbejdsliv.

Derfor stiller vi spørgsmål som "Does work, work for you?" og "Ready to rethink ´business as usual´?", for i dag er kontoret ikke længere bare fire vægge, et skrivebord og adgang til en kaffemaskine. Det har mange allerede derhjemme. Der skal mere til, og den bevægelse har været undervejs længe før lockdown, især i udlandet.

Som svar har vi indrettet vores nye HUB1 til netop at kunne facilitere fleksibilitet, og vi har de seneste år opgraderet vores HUB2 og HUB3, så fx spisearealer nu kan bruges til lounges, møder og arbejdsstationer, når ikke der er frokost.

 

Not just another day at the office

Det skal kort sagt være attraktivt at gå på arbejde. Derfor har vi højnet kvaliteten af indretningen, hvor vi har hentet inspiration i hotelbranchen. I HUB1 har flere kunstnere skabt originale værker som en del af stueetagen. Tilsvarende har vores kunder fået et bedre serviceudbud, fx får man nu en restaurantoplevelse med Madkastellet. Samtidig er der convenience-tilbud som massage, frisør, fitness, renseri, take-away og flere typer af butikker og madsteder. Alt sammen skabt til en dynamisk og nemmere hverdag.

Vi har været i gang udvidede faciliteter og servicetilbud siden vi 2003, og med nu tre kontorejendomme ved siden af hinanden har vi en kapacitet og kritisk masse til mange flere faciliteter og servicetilbud på tværs af ejendommene. Derfor kan vi tilbyde oplevelser og muligheder, der gør arbejdsdagen på kontoret mere attraktiv. Det er det, vi mener, med "No just another day at the office".

Læs mere om vores HUBNORDIC-kontorkoncept.

DSC09023.jpg
2 Abribus ved HUB3.jpg
DSC09323.jpg
DSC09690.jpg