Se andre Ejendomme

Teglholmsgade 1-3

Ejendomskompleks i Sydhavn

Adresse Teglholmsgade 1-3
Areal 81.000 m² kontor. Ejendommen er fuldt udlejet

Ejendomskompleks med domicil for én lejer

Ejendomskomplekset er markant beliggende i krydset Teglholmsgade/Vasbygade, mindre end 1 km. fra Sydhavn Station og med busforbindelse lige ud for adressen. I øvrigt har ejendommen et større parkeringsareal på terræn.

Ejendomskomplekset består af 17 bygninger hvoraf hovedparten er opført til administrative formål. Den første bygning blev opført i 1988 og den seneste stod færdig i 2009. Ejendomskomplekset er udlejet samlet til én lejer.

SYDHAVN - et attraktivt byudviklingsområde som allerede har taget form

Sydhavnen, der er et af de store byudviklingsområder i København, har siden slutningen af 1990’erne været under kraftig forandring med et omfattende nybyggeri af moderne kontorer til virksomheder, blandt andet inden for teleindustrien, som for eksempel Nokia, Telenor, Philips, Samsung, 3 og TDC. Indenfor de seneste ti år er der desuden blevet bygget flere hundrede nye boliger med stor herlighedsværdi i kraft af den havnerelaterede beliggenhed. Investeringerne begynder nu igen at tage fart, blandt andet med Københavns Kommunes opførelse af en helt ny folkeskole på Teglholmen.

Kontaktperson

Stig-Fermi-Erichsen Stig Fermi-Erichsen Mobil: 2844 2661

Placering

Vis større kort