Aktuelt

KLP Ejendomme A/S køber kontorejendom i Carlsberg Byen

KLP Ejendomme A/S har indgået aftale med udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S om at købe kontorejendommen Emil Christian Hansen Hus, som er under opførelse. Når ejendommen står færdig primo 2021, flytter it-virksomheden Visma ind som lejer på en...

København bliver Elgigantens nye skandinaviske hovedkvarter for kundeservice

KLP Ejendomme har indgået en lejeaftale for 4100 kvm kontorareal i Ørestad ​KLP Ejendomme har indgået en lejeaftale med Elgiganten omfattende ca. 4.100 kvm kontorareal i ejendommen KLP1, Arne Jacobsens Alle 15 i Ørestad. Aftalen med Elgiganten...

KLP Ejendomme køber hotelprojekt i København

Hotel firkanten

KLP Ejendomme har indgået kontrakt om køb af et hotelprojekt, for 610 mio. kr., som skal stå færdigopført i 2018. Sælger er Halmtorvet 29 A/S og KLP Ejendomme overtager ejendommen når ejendommen er opført.

International rådgivningsvirksomhed til Ørestad City

Zacco, en af de førende rådgivningsvirksomheder indenfor immaterielle rettigheder med 14 kontorer i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige, har valgt at flytte til Ørestad City.

Vardia Forsikring åbner nyt kontor i Ørestad

I januar 2014 valgte den Skandinaviske forsikringskoncern Vardia, at placere sit første danske kontor, i Ørestad City.

Gazellevirksomheden DIBS udvider sit engagement i Ørestad

Internet - Betalingsvirksomheden DIBS har valgt at udvide sit engagement i Ørestad og udvider fra 1. maj 2014 sit lejemål hos KLP med 500 m².